Upoznajte naš tim

Andrea Pavić
Bacc.physioth

Svoje obrazovanje započinje u Splitu pohađajući Zdravstvenu školu Split, smjer fizioterapeutski tehničar te nakon toga upisuje trogodišnji studij na Zdravstvenom veleučilištu Zagreb smjer fizioterapije čime stječe zvanje prvostupnika fizioterapije. Svoje iskustvo stjecala je kroz prakse u različitim bolnicama u Splitu i Zagrebu, radom na Katedri za fizioterapiju u sklopu predmeta Fizioterapijska procjena, pripravničkim stažom u Klinici za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević te radom u privatnim centrima za fizikalnu terapiju. Uz formalno obrazovanje konstantno se educira u području mišićno-koštanog sustava. Do sada ima završene tečaje NKT (Neurokinetic therapy), Easy flossing tečaj te EMMETT Tehnique modul 6 čime je postala službeni Emmett terapeut.

Mišljenje klijenata

5/5

Odlično iskustvo. Napokon sam riješio svoje probleme s leđima i naučio pravilno izvoditi sve vježbe. Masaža je odlična, svakako preporučam.
Paul G.

5/5

Odlična masaža…nakon dugo vremena nestalo je napetosti u vratu i ramenima. Stučna i profesionalna fizioterapeutica brzo je detektirala problem s ramenom te mi uz masažu pokazala i potrebne vježbe za smirivanje boli. Moje velike preporuke za Fizioteku.
Nina 

5/5

Preporučam. Masaža je odlična, točno pogađa bolne dijelove leđa nakon koje sam kao nova. Prostor je jako lijepo uređen i uredan i na zgodnoj lokaciji.
Ivona C

5/5

Andrea je super terapeut. Olakšava mi moje tegobe u trudnoći masažama i vježbama.
Petra V

Prati nas na društvenim mrežama