O NAMA

Stručni tim


Upoznajte nas


Fizioteka je centar za rehabilitaciju, dijagnostiku, fizikalnu terapiju i njegu odnosno održavanje tijela zdravim i sposobnim za svakodnevne izazove današnjice kako za sportaše tako i za sve sudionike modernog doba. Naša misija je prevencija, rehabilitacija i unapređenje zdravlja mišićno-koštanog sustava te unapređenje zdravlja općenito.


Inzistiramo na visokim standardima kvalitete naših usluga, kao i individualiziranom pristupu pri liječenju naših pacijenata. Naš stručni tim čine educirani fizioterapeuti a naš vanjski suradnički tim čine ortopedi, radiolozi i kineziolozi.

 

Andrea Pavić

Bacc.physioth

Svoje obrazovanje započinje u Splitu pohađajući Zdravstvenu školu Split, smjer fizioterapeutski tehničar te nakon toga upisuje trogodišnji studij na Zdravstvenom veleučilištu Zagreb smjer fizioterapije čime stječe zvanje prvostupnika fizioterapije. Svoje iskustvo stjecala je kroz prakse u različitim bolnicama u Splitu i Zagrebu, radom na Katedri za fizioterapiju u sklopu predmeta Fizioterapijska procjena, pripravničkim stažom u Klinici za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević te radom u privatnim centrima za fizikalnu terapiju.

Uz formalno obrazovanje konstantno se educira u području mišićno-koštanog sustava. Do sada ima završene tečaje NKT (Neurokinetic therapy level 1), Easy flossing tečaj te EMMETT Tehnique modul 6 čime je postala službeni Emmett terapeut.

 

Tomislav Međimorec

Bacc.physioth

Rođen 1992.godine u Koprivnici. Zdravstveno veleučilište u Zagrebu, smjer fizioterapije završio je 2016.god. Sudjelovao na zdravstvenoj konferenciji u Opatiji „Izazovi zdravstvenih profesija u novoj epohi“ te na simpoziju u Rijeci pod nazivom - In health „Inaktivitet“. Konstantno se dodatno educira u području mišićno-koštane problematike pa je tako do sada završio edukaciju suhe punkcije(„dry needling“), DNS(dinamička neuromuskularna stabilizacija A) te NKT level 1, osteopatske manipulacije.

Kao fizioterapeut radio je u Kb Dubravi gdje je odradio i pripravnički staž, u nogometnom klubu Hašk s kojim i danas surađuje. Uz Nk Hašk surađuje i sa udrugom „Rast“ gdje radi na projektu vezanom uz neurotrening i biomehaniku pokreta. Radio sa mlađim uzrastima Hrvatske košarkaške reprezentacije.

 

Hrvoje Petrač

Bacc.physioth

Završava studij fizioterapije Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu s kojeg izlazi kao stručni prvostupnik fizioterapije. Svoje iskustvo je stjecao kroz prakse u različitim bolnicama u Zagrebu, radom na Katedri za fizioterapiju u sklopu predmeta Fizioterapijska procjena te pripravničkim stažom u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice. Dodatna iskustva je također stjecao radom u privatnim centrima za fizikalnu terapiju u Zagrebu te radom u sportu u MNK Futsal Dinamo i NK Zagreb.

Uz formalno obrazovanje konstantno se educira u području mišićno-koštanog sustava. Do sada ima završene tečaje NKT (Neurokinetic therapy Level 1,2,3), DNS (Dinamička neuromuskularna stabilizacija A,B,C), Kinesio taping level 1,2 te je sudjelovao na raznim radionicama(suhe punkcije, rehabilitacija ramenog obruča i vrata, sono skills).

Vanjski suradnici


Krešimir Šoš

mag. cin.

Krešimir Šoš, mag. kineziologije i certificirani stručnjak za Feldenkrais metodu. Krešimir obavlja i sportsku dijagnostiku sa svrhom poboljšavanja kondicije sportaša. Bavi se i biomehaničkom dijagnostikom. Krešimir je stručnjak i za kineziterapiju. Detaljnije o svemu možete naći na prirodanpokret.hr.

Najvažnije iz Krešimirovog životopisa:
Radio kao student u Dijagnostičkom centru Instituta za sport na Kineziološkom fakultetu, na kojem je i diplomirao. Trenutno završava doktorat na temu biomehanike. Također završio četverogodišnji studij Feldenkrais metode za razvoj motorike. Radio kao koordinator za kondiciju mlađih uzrasta U15 – U21 u Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Radio 16 godina u GNK Dinamo kao kondicijski trener, te jednu godinu u klubu Legia Varšava. Trenutno predavač na Nogometnoj akademiji Hrvatskog nogometnog saveza.

dr. sc. Tomislav Bečejac,

dr. med., specijalist kirurg

Diplomirao je 2007. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Godine 2014. uspješno je završio specijalizciju iz opće kirurgije, te potom doktorirao medicinske znanosti (2015.) i položio subspecijalistički ispit iz torakalne kirurgije (2017.).U svome svakodnevnom radu Dr. Bečejac sudjeluje u izvođenju većine operacijskih procedura iz domene torakalne kirurgije, s područja sanacija torakalnih trauma, drenaža, operacija jednjaka, tumora itd. Kroz bogatu kliničku praksu u tretmanu pacijenata pogođenih bolestima prsnog koša kao središnjeg dijela organizma Dr. Bečejac je stekao dubok uvid u povezanost i međuzavisnost sustava i procesa u organizmima kako zdravih tako i kod zdravstveno kompromitiranih osoba.

Ivan Marić

dr.med

Rođen je u Zagrebu 1990.godine.2009. godine upisuje studij na Medicinskom fakultetu u Zagrebu kojeg završava u roku 2015. godine. 2016. godine pripravnički staž je odradio pri KB Dubrava. U Ožujku 2017.godine započinje specijalizaciju iz Ortopedije i Traumatologije u KB Dubrava.

2022.godine završava specijalistički posljediplomski studij iz ortopedije i traumatologije.
Kao liječnik redovno pratiti Hrvatsku ragbijašku reprezentaciju na međunarodnim natjecanjima.
Rugby Europe Sevens Trophy. Zagreb, 8. i 9. Lipnja 2018.
Rugby Europe Sevens Trophy. Zagreb, 15. i 16. Lipnja 2019.
Rugby Europe Sevens Trophy. Zagreb, 11. i 12. Lipnja 2022.
Beach rugby European Championship. Moskva, 27. i 28. srpnja 2019.
Snow rugby European Championship. Moskva, 21. i 22. studeni 2019. ( Hrvatska muška reprezentacija osvojila je brončanu medalju)
Te druge natjecateljske utakmice Hrvatske ragbijaške reprezentacije.

Đurđica Mijanović

magistrica nutricionizma

Želja za optimizacijom sportske izvedbe i zdravlja dovodi je na studij nutricionizma na Prirodoslovnom – matematičkom fakultetu u Splitu gdje stječe titulu prvostupnice nutricionizma, a svoje putovanje do titule magistrice nutricionizma upravo privodi kraju na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu u Zagrebu.

Tijekom studija sudjeluje u brojnim projektima i edukacijama namijenjenim sportašima i općoj populaciji. Dobitnica je Dekanove te Rektorove nagradu za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici u koautorstvu s kolegama iz udruge PROBION.
Kao kategorizirani sportaš, višestruka državna prvakinja i rekorderka u dizanju utega, na vlastitoj koži je osjetila posljedice neadekvatne edukacije i netočnih informacija nametnih od strane needuciranih pojedinaca, zbog čega je njezin potencijal ostao neiskorišten. Kako i drugi ne bi upali u istu zamku, cilj joj je širiti točne, provjerene i nepristrane informacije primjenjive svima.
Smatra da praktičan i prilagodljiv pristup prehrani može većinu dovesti do optimalnih i dugoročno održivih rezultata.

REZERVIRAJ TERMIN